Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Set bucatarii

Filtrare dupa 0 produse
Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecția.

Fie că ești un pasionat al artei culinare sau abia acum descoperi pasiunea pentru gătit, este important să alegi mobilier de bucătărie de calitate, care te ajută să folosești eficient tot spațiul de care dispui.

O soluție completă de mobilier de bucătărie este compusă din:

  • Corpuri inferioare
  • Corpuri suspendate
  • Blat funcțional
  • Corpuri individuale
  • Picioare reglabile

Toate aceste componente te vor ajuta să gătești rapid și cu spor și să obții aspectul pe care îl dorești în bucătăria ta. Fie că ai la dispoziție un spațiu generos sau ai o bucătărie mică, ai cu siguranță nevoie de piese de mobilier și accesorii de cea mai bună calitate.

Ai posibilitatea de a alege un set de bucătărie în stilul care te reprezintă, fie că este clasic, modern sau cu aspect industrial.

Alege dimensiunile, culoarea, materialele și stilul pe care le dorești și cumpără sau comandă online varianta preferată. Descoperă întreaga gamă de mobilier de bucătărie, care te va ajuta să te organizezi mai bine și să gătești orice preparate, oricât de sofisticate.

În plus, îți oferim prețuri accesibile și o mulțime de variante de plată și livrare, pentru ca lucrurile să fie și mai ușoare pentru tine.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360