Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

SUPORT MAGNETIC HARTIE BUCATARIE

2800
lei/buc
loading spinner
disponibil la comanda
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Produsul nu se afla in stocul fizic al magazinelor noastre dar poate fi aprovizionat in termen de 14 zile de la lansarea comenzii in magazin

Pentru mai multe informatii despre comenzile speciale te poti adresa direct magazinelor

Descriere

Modernizează bucătăria, folosind suportul magnetic GoodHome, din gama Pecel. Dacă stilul tău de bucătărie este foarte minimalist și te simți aglomerat cu lucrurile pe lateral, acest suport magnetic elimină problema, prin fixarea ușoară pe blaturi sau dulapuri, foarte accesibil. Pur și simplu, muți accesoriile în jurul panoului sau suprafeței magnetice, pentru a se potrivi nevoilor tale. Nu se recomandă să instalezi panoul magnetic deasupra plitei sau a altor aparate de gătit. Gama Pecel este concepută pentru a se potrivi, cu ușurință, în orice bucătărie. Poate fi utilizat pe orice suprafață metalică, de la frigidere până la plăcuțe, astfel încât să poți folosi tot spațiul disponibil.

 

    Cod EAN: 3663602633266

    Produsul SUPORT MAGNETIC HARTIE BUCATARIE face parte din Mobilă bucătărie, secțiunea Bucătărie. Vezi mai multe produse similare în Accesorii mobilă. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.