Ca să renovezi mai ușor pe viitor, am început și noi să renovăm magazinul nostru online. Dar știi cum e cu renovarea, mereu începe cu puțin deranj. Mai precis, între 24 și 28 septembrie nu vei putea comanda de pe site-ul Brico. Promitem să ne revanșăm. Și te așteptăm la orice Brico real până terminăm șantierul virtual.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

SUPORT MAGNETIC FOLIE BUCATARIE

2400
lei/buc
loading spinner
disponibil la comanda
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Produsul nu se afla in stocul fizic al magazinelor noastre dar poate fi aprovizionat in termen de 14 zile de la lansarea comenzii in magazin

Pentru mai multe informatii despre comenzile speciale te poti adresa direct magazinelor

Descriere

O gamă întreagă de depozitare, pentru bucătării, e la dispoziția ta. Pur și simplu mutați accesoriile în jurul panoului sau suprafeței magnetice, pentru a se potrivi nevoilor voastre. Nu instalați panoul magnetic deasupra plitei sau a altor aparate de gătit. Gama este concepută pentru a se potrivi, cu ușurință, în orice bucătărie. Suportul poate fi utilizat pe orice suprafață metalică, de la frigidere până la plăcuțe, astfel încât să puteți utiliza tot spațiul disponibil în bucătăria voastră. Nimănui nu-i place să răscolească sertarele pentru a găsi folie de aluminiu sau folie alimentară iar acest suport magnetic elimină problema, făcând aceste materiale mai accesibile în bucătăria ta.

 

    Cod EAN: 3663602633259

    Produsul SUPORT MAGNETIC FOLIE BUCATARIE face parte din Mobilă bucătărie, secțiunea Bucătărie. Vezi mai multe produse similare în Accesorii mobilă. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.