Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

PANOU MAGNETIC PECEL 60X46 CM

4500
lei/buc
loading spinner
disponibil la comanda
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Produsul nu se afla in stocul fizic al magazinelor noastre dar poate fi aprovizionat in termen de 14 zile de la lansarea comenzii in magazin

Pentru mai multe informatii despre comenzile speciale te poti adresa direct magazinelor

Descriere

Panoul magnetic Pecel are dimensiuni de 40 x 60cm. Nimanui nu-i place să caute în sertarul cu tacâmuri, încercând să gaseasca ustensila potrivita. Prin urmare, acest panou magnetic GoodHome mediu din gama Pecel vă permite să vă mențineți cele mai folosite ustensile la vedere, astfel încât să le puteți folosi după cum este necesar. Instalați panoul magnetic între blatul de lucru și dulapurile de perete și adăugați orice fel de accesorii Pecel pentru a păstra tot ce aveți nevoie la distanță convenabilă. Aveți la dispoziție de asemenea blaturi și mânere asortate GoodHome pentru a completa mobilierul de bucătărie. Se instalează rapid și se montează fără probleme.

 

    Cod EAN: 3663602633204

    Produsul PANOU MAGNETIC PECEL 60X46 CM face parte din Mobilă bucătărie, secțiunea Bucătărie. Vezi mai multe produse similare în Corpuri de bucătărie. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.