Ca să renovezi mai ușor pe viitor, am început și noi să renovăm magazinul nostru online. Dar știi cum e cu renovarea, mereu începe cu puțin deranj. Mai precis, între 24 și 28 septembrie nu vei putea comanda de pe site-ul Brico. Promitem să ne revanșăm. Și te așteptăm la orice Brico real până terminăm șantierul virtual.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Panou bucatarie, alb, 72 x 57 cm • GoodHome Artemisia

6000
lei/buc
loading spinner
disponibil la comanda
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Produsul nu se afla in stocul fizic al magazinelor noastre dar poate fi aprovizionat in termen de 14 zile de la lansarea comenzii in magazin

Pentru mai multe informatii despre comenzile speciale te poti adresa direct magazinelor

Descriere

Panoul din gama Artemisia, de la GoodHome, poate înlocui, cu brio, baza dulapului din bucătărie, având dimensiunile 72 x 57 cm, o grosime a plăcii de 1.8 cm și o greutate de 5.2 kg. Mai mult, deoarece această gamă pune preț pe detalii, nici acest panou nu iese din tiparul calității, astfel încât acest accesoriu GoodHome finisează capetele vizibile din bucătărie. În acest caz, putem spune, cu siguranță, că acest panou alb îndeplinește un dublu rol, estetic și funcțional, fiind o alegere perfectă pentru orice persoană care își dorește o bucătărie cu un aspect modern și atractiv.

 

    Cod EAN: 3663602553267

    Produsul Panou bucatarie, alb, 72 x 57 cm • GoodHome Artemisia face parte din Mobilă bucătărie, secțiunea Bucătărie. Vezi mai multe produse similare în Accesorii mobilă. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.