Ca să renovezi mai ușor pe viitor, am început și noi să renovăm magazinul nostru online. Dar știi cum e cu renovarea, mereu începe cu puțin deranj. Mai precis, între 24 și 28 septembrie nu vei putea comanda de pe site-ul Brico. Promitem să ne revanșăm. Și te așteptăm la orice Brico real până terminăm șantierul virtual.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

PANEL MAGNETIC 60X15CM

1800
lei/buc
loading spinner
disponibil la comanda
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Produsul nu se afla in stocul fizic al magazinelor noastre dar poate fi aprovizionat in termen de 14 zile de la lansarea comenzii in magazin

Pentru mai multe informatii despre comenzile speciale te poti adresa direct magazinelor

Descriere

Nimănui nu-i place să scotocească prin sertarul cu tacâmuri, încercând să găsească ustensila potrivită. Așadar, acest mic panou magnetic GoodHome, din gama Pecel, vă permite să vă mențineți la vedere cele mai folosite ustensile, astfel încât să le puteți avea la îndemână. Instalați între blatul de lucru și dulapurile de perete și adăugați orice accesorii Pecel, pentru a păstra tot ce aveți nevoie, cât mai aproape. Această gamă de depozitare, pentru bucătărie, este concepută pentru a elibera spațiu pe blatul de lucru și pentru a profita, la maxim, de fiecare spațiu din bucătăria voastră.

 

    Cod EAN: 3663602633198

    Produsul PANEL MAGNETIC 60X15CM face parte din Mobilă bucătărie, secțiunea Bucătărie. Vezi mai multe produse similare în Accesorii mobilă. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.