Ca să renovezi mai ușor pe viitor, am început și noi să renovăm magazinul nostru online. Dar știi cum e cu renovarea, mereu începe cu puțin deranj. Mai precis, între 24 și 28 septembrie nu vei putea comanda de pe site-ul Brico. Promitem să ne revanșăm. Și te așteptăm la orice Brico real până terminăm șantierul virtual.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Blat de lucru, efect lemn, 16 x 12 cm x 5 mm, rasina • GoodHome Kala

1200
lei/buc
loading spinner
disponibil la comanda
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Produsul nu se afla in stocul fizic al magazinelor noastre dar poate fi aprovizionat in termen de 14 zile de la lansarea comenzii in magazin

Pentru mai multe informatii despre comenzile speciale te poti adresa direct magazinelor

Descriere

Nimic nu se compară cu efectul de lemn pe care îl creează blatul de lucru din bucătărie, mai ales atunci când știi că protejezi copacii planetei și folosești materiale alternative care îți oferă același efect cromatic. Pentru asta e nevoie să te convingi! GoodHome și gama Kala vin în ajutorul alegerilor tale cu eșantionul pentru blat, confecționat din hârtie, rășină și laminat, cu temperatura maximă de rezistență la căldură de 100 grade C, finisaj mat și margini pătrate, reprezentând opțiunea perfectă pentru o bucătărie cu întreținere redusă, deoarece curățarea se poate face doar cu o cârpă uscată pentu mobilă.

 

    Cod EAN: 3663602634799

    Produsul Blat de lucru, efect lemn, 16 x 12 cm x 5 mm, rasina • GoodHome Kala face parte din Mobilă bucătărie, secțiunea Bucătărie. Vezi mai multe produse similare în Blaturi de bucătărie. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.