Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Racleta baie, 210 x 230 mm, argintiu

de la
3000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Curățarea eficientă a băii constituie o problemă destul de importantă, deoarece suprafețele metalice se spală destul de greu, iar depunerile de calcar se îndepărtează cu mare dificultate. O metodă prin care puteți rezolva această problemă poate fi utilizarea racletei pentru baie, ideală pentru curățarea garantată a suprafețelor din sticlă sau a oglinzii. Prin intermediul cauciucului termoplastic din compoziție, racleta dizolvă depunerile de calcar depuse pe bateria lavoarului sau căzii, ajută la desfundarea completă a țevilor, eliminând ghemurile de păr acumulate în scurgere, astfel încât rezultatul final te va surprinde cu siguranță. Mai mult, puteți fixa racleta pe unul dintre pereții din baie, prin intermediul ventuzei incluse în pachet.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistentă

Formă ergonomică

Specificaţii

  • Tip produs: Perii
  • Material: Polipropilenă și cauciuc termoplastic
  • Culoare: Argintiu
  • Lungime (m): 0.21
  • Lățime (m): 0.03

Instrucţiuni: Instrucţiuni de utilizare: Pentru utilizarea de zi cu zi pe suprafeţe interioare precum plăci ceramice, sticlă şi oglinzi Ideală pentru baie pentru prevenirea apariţiei calcarului. Trageţi în jos racleta pe suprafaţă pentru a îndepărta apa. Curăţaţi cu o lavetă moale şi umedă, nu utilizaţi solvenţi sau produse abrazive.

Cod EAN: 3663602564324

Produsul Racleta baie, 210 x 230 mm, argintiu face parte din Menaj, secțiunea Bucătărie. Vezi mai multe produse similare în Produse de curățenie. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.