Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Racleta cu pulverizator, 310 x 30 mm, multicolor

de la
3100
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Un accesoriu compact și complet, care asigură în totalitate curățarea exemplară a ferestrelor și suprafețelor din sticlă, este setul compus din racletă, pulverizator și lavetă din microfibră, un trio de excepție. În acest fel, poți îndepărta cu ușurință murdăria acumulată pe suprafața ferestrelor din interiorul și exteriorul casei, a geamului de la baie sau chiar a geamurilor de la mașină. Cu un rezervor încăpător de 200 ml, setul te va ajuta să obții rezultate garantate într-un timp record. Nu sunt necesare alte soluții chimice costisitoare, deoarece laveta din fibră curăță în profunzime și apoi racleta oferă un finisaj neted.

 

Avantaje şi beneficii

Curățare eficientă

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Racletă
  • Material: Polipropilenă, plastic, oţel inoxidabil, cauciuc termoplastic și microfibră
  • Culoare: Multicolor
  • Volum (L): 200
  • Lungime (m): 0.31
  • Lățime (m): 0.03

Instrucţiuni: Instrucţiuni de utilizare: Un pulverizator de apă uşor de folosit, o racletă şi o lavetă din microfibre, într-un singur produs, care vă permite să curăţaţi geamuri şi oglinzi, fără a avea nevoie de lavete sau produse chimice suplimentare. Poate fi folosit pe toate tipurile de suprafeţe interioare şi exterioare netede, precum plăci de faianţă, sticlă, oglindă. Rezervorul de apă are o capacitate de 200 ml.

Cod EAN: 3663602564331

Produsul Racleta cu pulverizator, 310 x 30 mm, multicolor face parte din Menaj, secțiunea Bucătărie. Vezi mai multe produse similare în Produse de curățenie. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.