Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Coada de matura din metal, 1300 x 25 mm, multicolor

de la
750
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Confortabil și ușor de folosit, acest mâner din metal poate fi atașat atât unui mop, cât și unui cap de mătură, astfel încât nu trebuie să achiziționați mai multe produse pentru a curăța eficient pardoseala din interiorul casei. Fabricat din polipropilenă și oțel, acest mâner garantează o rezistență îndelungată în timp și durabilitate, plus un nivel sporit de confort în momentul utilizării. Datorită dimensiunilor de 1300 mm x 25 mm, mânerul pentru mătură sau mop se poate depozita cu ușurință în orice spațiu îngust din casă. Mai mult, calitatea ridicată a mânerului te va impresiona, chiar după prima folosire.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistentă

Uz casnic

Specificaţii

  • Tip produs: Coadă de mătură
  • Material: Polipropilenă și oțel
  • Culoare: Multicolor
  • Lungime (m): 1.3
  • Lățime (m): 0.025
Cod EAN: 3663602564164

Produsul Coada de matura din metal, 1300 x 25 mm, multicolor face parte din Menaj, secțiunea Bucătărie. Vezi mai multe produse similare în Produse de curățenie. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.