Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Rola 30 lavete pentru uz universal, 40 x 20 mm, albastru

de la
1500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Pentru a șterge rapid orice suprafață din interiorul casei, apelează cu încredere la rola cu 30 de lavete destinate uzului general, ce te va ajuta să termini treburile casnice mai repede, astfel încât să te poți bucura de timp liber alături de cei dragi. Fiecare lavetă albastră a rolei este fabricată din vâscoză, un material durabil, care îți va permite să ștergi dulapul de haine sau masa din living cu o soluție special destinată lemnului, fără ca laveta să se deterioreze. Mai mult, textura plăcută și moale a lavetei asigură un rezultat optim, fără pete sau dâre inestetice.

 

Avantaje şi beneficii

Absorbant

Eficient pe toate tipurile de suprafețe

Specificaţii

  • Tip produs: Lavetă
  • Material: PET și vâscoză
  • Culoare: Albastru
  • Lungime (m): 0.04
  • Lățime (m): 0.02

Instrucţiuni: Se poate spăla la mașina de spălat.

Cod EAN: 3663602564690

Produsul Rola 30 lavete pentru uz universal, 40 x 20 mm, albastru face parte din Menaj, secțiunea Bucătărie. Vezi mai multe produse similare în Produse de curățenie. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.