Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Galeata pentru vopsea plastic, 7 l, negru

de la
1400
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Renunță la clasicul mod de preparare a vopselei lavabile, direct în recipientul său, deoarece consistența produsului nu va fi cea corectă, din contră, nu se va amesteca bine, iar vopseaua nu va adera corespunzător la suprafața peretelui. În schimb, optează pentru găleata din plastic, cu capacitatea de 7 L, care beneficiază de suficient spațiu, unde poți prepara în liniște materialul de lucru. Mai mult, nu ai nevoie de alte tăvițe suplimentare, mulțumită structurii în relief din interiorul găleții, care ajută în același timp la încărcarea trafaletului și îndepărtarea excesului de vopsea.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistentă

Utilizări multiple

Specificaţii

  • Tip produs: Găleți
  • Material: Plastic
  • Culoare: Negru
  • Volum (L): 7
Cod EAN: 3663602953890

Produsul Galeata pentru vopsea plastic, 7 l, negru face parte din Menaj, secțiunea Bucătărie. Vezi mai multe produse similare în Produse de curățenie. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.