Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Brico Dépôt România se alătură programului de învățământ dual „Școală, Meserie, Viitor”.

„Școală, Meserie, Viitor” este un proiect de școală profesională în sistem dual, inițiat de Consiliul Județean Ilfov, cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane. Sistemul de învățământ dual înseamnă cursuri de specializare într-o meserie, ținute în cadrul unui liceu și completate de practică de specialitate într-o companie. Este o îmbinare perfectă între teorie și practică, pentru a forma într-o meserie de viitor următoarele generații.

  • Durează 3 ani
  • Este gândit ca un parteneriat şcoală-companie-primărie
  • Îndrumarea elevilor se face prin tutori de practică
  • Totul se desfășoară în baza unui contract
  • Îmbinare perfectă între teorie și practică: anul I – 20% practică, anul al II-lea – 60% practică, anul al III-lea – 70% practică

Brico Depot Romania se alatura programului si ofera 5 locuri de practica, in Magazinul Brico Depot Chiajna, elevilor care se inscriu la Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” Voluntari si aleg calificarea „Comerciant-vânzator”.

Comerciantul-vânzator este un specialist calificat, care stapânește deopotriva teoria și practica, făcând legătura între oameni și produse. Calificarea este una dintre cele mai vechi meserii din lume, o meserie care nu va disparea, fiind foarte cautata pe piața muncii, atât în România, cât și în strainatate.

Beneficii pentru elevi:

  • Pregătire alături de o echipă tânără de profesioniști, într-una dintre cele mai mari companii din domeniul îmbunătățirii locuinței;
  • Bursă, în fiecare lună de școală;
  • Bonuri de masă şi transport asigurat pe durata stagiilor de practică;
  • Posibilitate de angajare, la finalizarea studiilor.

În Brico Dépôt România, credem cu tărie că oamenii sunt cea mai importantă resursă într-o companie, asadar preţuim valori precum împreună, curiozitate, simplitate, modestie, excelență. Ambiția noastră este să devenim lideri în domeniul îmbunătățirii locuinței, aşa că, alături de noi, vei avea ocazia să înveți multe lucruri noi, cu suportul întregii echipe, pentru ca împreună să construim o experiență plăcută pentru clienții și colegii noștri, iar, prin implicarea în proiectele Fundaţiei BricoDépôt, să le oferim o mâna de ajutor şi acelor oameni mai puţin norocoşi, care încă nu ştiu ce înseamnă cu adevărat acasă. Te aşteptăm în echipa noastră!” – Adela Smeu, Director General Brico Dépôt România.

 Pentru mai multe detalii poți accesa și pagina de Facebook a programului "Școală, Meserie, Viitor".

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360