Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Brico Dépôt îți pregătește Sărbători de poveste la prețuri de depozit!

Brazii au rămas de-a lungul timpului simbolul sărbătorilor de iarnă. Grăbește-te la Brico Dépôt în perioada 26 noiembrie – 15 decembrie pentru a-ți achiziționa bradul ideal, poți alege unul dintre cei 28.000 de brazi cu înălțime între 175 și 220 cm, la prețul imbatabil de 69 lei, sau un brad la ghiveci (125-150 cm, la doar 99 lei).

Dacă ai buget restrâns pentru cadouri anul acesta, prețurile de depozit îți aduc economii! De la Brico Dépôt poți cumpăra cadouri inspirate, adaptate perfect preocupărilor și dorințelor tuturor - de la unelte multifuncționale, indispensabile meșterului casei, până la Crăciunițe decorative de diverse mărimi. Astfel, cei dragi se pot bucura în voie de cadourile ideale, iar tu le poți achiziționa la prețuri de depozit!

De Crăciun, lasă-ți inspirația să te ghideze și dă un aer festiv locuinței tale cu noile corpuri de iluminat! În plus, doar aici găsești tub luminos de diverse culori, la numai 43,95 lei/rola de 20 m, perfect pentru împodobirea camerei, dar și a exteriorului casei și orice sortimente de instalații, care te vor face să zâmbești privind bradul împodobit.

Știm cu toții că frigul de abia de acum începe să-și arate colții, așa că nu mai sta pe gânduri și fugi la Brico Dépôt, unde te așteaptă o gamă extinsă de sisteme încălzire pentru casa ta. Cu sobele de teracotă, păstrezi căldura mai mult timp, dar poți desigur opta pentru șeminee, aeroterme, convectoare și radiatoare, disponibile în perioada 26 noiembrie – 15 decembrie la prețuri fără concurență!

Și pentru a fi ferit de surprize neplăcute, cum ar fi o pană de curent electric care să-ți strice pe de-a-ntregul bucuria Ajunului, fii meșter prevăzător și achiziționează din timp cu generatorul de 3100W, motor răcire cu aer/4 timpi, capacitate rezervor 1,5 l și combustibil benzină fără plumb. Acum îl poți găsi la Brico Dépôt la prețul imbatabil de 1599 lei!

Iar cum sărbătorile de iarnă sunt momentul ideal pentru a oferi cadourile dorite meșterilor dragi, aplică pentru creditul EuroLine Mastercard în orice magazin Brico Dépôt şi beneficiezi de promoţia “Dobândă redusă – 1% dobândă pe lună”, valabilă în perioada 15.10.2016 – 31.12.2016, pentru cumpărături în valoare de minimum 3.000 de lei, în 24 de rate.

 

Iarna aceasta ai Sărbători de poveste la prețuri de depozit. Doar cu Brico Dépôt!

 

* * * *

Despre Brico Dépôt

Brico Dépôt a fost înființat în 1993 în Reims (Franța). Are în prezent 118 magazine în Franța, 28 în Spania, două în Portugalia și 15 în România. Brico Dépôt vizează în primul rând pasionaţii DIY și constructorii profesionişti. Este bazat pe un format de preț scăzut, care oferă clienţilor produsele esențiale pentru DIY și proiecte de renovare, disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcții. Pentru mai multe informații: http://www.bricodepot.ro și pe pagina de Facebook Brico Dépôt Romania.

 

* * * *

Despre Kingfisher

Kingfisher plc este cel mai mare grup de retail de home improvement din Europa, cu peste 1100 de magazine în 10 țări din Europa. Principalele sale branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Dépôt și Screwfix. Kingfisher deţine, de asemenea, şi o parte a brandului Koçtaș din Turcia. Pentru mai multe informaţii: http://www.kingfisher.com

* * * *

Oferta Brico Dépôt România

  • 12.000 de produse esenţiale pentru construcţii şi amenajări, dintre care 10.500 prezente în Catalog 2016
  • Preţuri mici şi menţinerea calităţii produselor
  • Disponibilitatea produselor
  • Gamele de produse includ atât mărci naţionale, cât şi mărci proprii Brico Dépôt
  • Un format de depozit simplu şi eficace pentru toţi clienţii
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360