Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Brico Dépôt își reînnoiește certificarea DEKRA  pentru a treia oară consecutiv, investind în continuare în menținerea unui standard înalt în privința măsurilor de siguranță

București, 14 Martie 2022 – Brico Dépôt și-a prelungit certificarea internațională DEKRA pentru implementarea cu succes a tuturor măsurilor de siguranță împotriva COVID-19, pentru încă 6 luni, confirmând eficiența măsurilor de sănătate și siguranță implementate de companie în contextul pandemiei, pentru protejarea clienților și a angajaților.

 

De la declanșarea pandemiei și până în prezent, Brico Dépôt a implementat măsuri de siguranță anti-Covid, pentru ca activitatea din magazine și sediul central să se poată desfășura în condiții optime de siguranță. Este vorba despre reorganizarea activității din magazine, refacerea spațiilor de lucru de la birouri, achiziția de consumabile (măști de protecție, mănuși, soluții dezinfectante), creșterea frecvenței igienizării spațiilor, comunicarea măsurilor de protecție și a regulilor de pe suprafața de vânzare, investiții în tehnologie, astfel încât să putem lucra de la distanță, în condiții sigure.

 

Astfel, toate magazinele Brico Dépôt, precum și sediul central al companiei, au fost recunoscute ca “Locații de încredere”, iar noul audit finalizat la începutul acestui an certifică faptul că măsurile de siguranță împotriva răspândirii virusului Covid-19 au fost implementate corect, în conformitate cu recomandările autorităților.

 

Începând cu data de 9 Martie, accesul în magazinele Brico Dépôt este liber pentru toți clienții, cu respectarea recomandărilor autorităților, cu privire la purtarea măștii în spațiile interioare.

 

„Deși ne dorim și așteptăm cu nerăbdare să încheiem această perioadă dificilă, rămânem vigilenți, pentru că suntem siguri că una dintre cele mai bune măsuri de protecție este prevenția. Pentru clienții și colegii noștri este la fel de important să rămână sănătoși cum a fost mereu în ultimii doi ani. Obținerea certificării DEKRA pentru a treia oară consecutiv oferă clienților și colegilor noștri o garanție suplimentară, confirmând atenția deosebită pe care o acordăm sănătății acestora, cu precădere în contextul actual. În acest sens, depunem toate eforturile necesare pentru a menține standardele de siguranță la un nivel cât mai ridicat în toate spațiile noastre și continuăm să investim în această direcție”, a menționat Adela Smeu, CEO Brico Dépôt România.

 

“Recertificarea pe Standardul DEKRA Trusted Facility are numai beneficii în zona sanitară și de igienă. Standardul DEKRA are un număr mare de criterii de evaluare a siguranței spațiilor și se acordă numai în urma evaluărilor și controalelor în teren, ceea ce face ca proces să fie complet, riguros și corect. Astfel, am luat în calcul  134 de criterii, atât în verificarea documentației puse la dispozitie de Brico Dépôt, cât și în vizite la sediul central și în toate cele 35 de magazine, unde am reverificat atât spațiile de vânzare, precum și spațiile destinate angajaților, recepția mărfurilor și spațiile de depozitare”, a declarat Cornel Iacob, Director Regional DEKRA România.

 

DEKRA este un furnizor global de top pentru servicii de auditare și certificare, activând în aproximativ 70 de țări. Certificarea a fost acordată în urma unui amplu proces de audit, iar criteriile de evaluare sunt numeroase și acoperă arii precum: informarea și comunicarea despre COVID-19 și măsurile de prevenție aferente; protecția personalului; atenția specială la întreținere și echipamente (inclusiv cele de aer condiționat și alimentare cu apă); supravegherea livrărilor de bunuri și servicii cu respectarea măsurilor în vigoare.

--

Despre Brico Depôt

Brico Depôt România, parte din grupul Kingfisher, a intrat pe piața din România în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. În urma achiziției Praktiker din 2017, Brico Depôt devine al doilea jucător de pe piața DIY din România, cu 35 de magazine și 2500 de angajați. Credem că fiecare dintre noi trebuie să aibă o casă în care să se simtă bine, iar obiectivul nostru este ca reamenajarea locuinţei să fie accesibilă tuturor. Astfel, oferim clienților noștri produsele și accesoriile de care au nevoie pentru construcția sau reamenajarea casei.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați: www.bricoDepôt.ro și pagina de Facebook Brico Depôt România.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360