Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Ducem îmbunătățirea locuinței la un nou nivel

Înțelegem cât de mult înseamnă pentru tine casa ta; cât de important este să îți creezi un cămin de care să fii mulțumit și care să te facă fericit.

Am discutat cu mii de oameni care ne-au spus că îmbunătățirea locuinței poate fi complicată, costisitoare și adesea frustrantă. Însă nu trebuie să fie așa.

De aceea, misiunea noastră este să simplificăm îmbunătățirea locuinței și să o facem accesibilă tuturor, cu produse și soluții construite să reziste în timp, ușor de folosit, axate pe design și cu un raport excelent calitate-preț.

Indiferent că ești începător în domeniul îmbunătățirii locuinței sau un meșter cu experiență, avem tot ceea ce îți trebuie pentru a-ți gestiona proiectul, de la inspirație până la finalizare.

Produse marca GoodHome


O casă pe care o iubești

Poate fi dificil să aduci lumina și spațiu în cameră, dar cu noile game de vopsea și pardoseală GoodHome a devenit mai ușor să ai o casă pe care să o iubești.

Urmărește reclama noastră TV să afli mai multe.

        Raport

 

Sunt doi ani de când am început călătoria spre a deveni lideri în îmbunătățirea locuinței. Ne-am focusat cu toții spre o singura misiune clară, aceea de a face îmbunătățirea locuinței accesibilă tuturor.

 

Găsește soluția perfectă

Căutăm permanent soluții noi pentru a-ți face viața un pic mai simplă. Spre exemplu, chiuvetele noastre Romesco te ajută să utilizezi la maximum spațiul din bucătărie, datorită accesoriilor compacte, integrate, care te ajută să îți transformi chiuveta într-o zonă de lucru multifuncțională, eficientă din punct de vedere al spațiului.

Simplifică lucrurile

Construirea unui gard nou poate fi dificilă. Gama noastră de garduri Neva este reprezentată de panouri modulare ușor de asamblat, cu designuri unice ce se potrivesc cu spațiul tău și cu preferințele tale – ceea ce simplifică procesul de transformare a spațiului tău exterior într-un loc pe care îl îndrăgești.

Impactul nostru asupra mediului

Vrem să te ajutăm să faci alegeri durabile, așa că am proiectat o gamă de baterii cu aeratoare încorporate, care te ajută să consumi cu până la 40% mai puțină apă, fără să îți dai seama.

Întotdeauna un raport
calitate-preț excelent

Proiectăm produsele GoodHome în așa fel încât să fie accesibile. Acest lucru înseamnă calitate, soluții și design de excepție, totul la un preț convenabil. Spre exemplu, vasul de toaletă fără margine Cavally.

Ajutorul și sfaturile de care ai nevoie

Cu ajutorul clipurilor video prezentate online și al colegilor din magazine, suntem aici pentru a te îndruma în fiecare fază a proiectului tău.

Băi

Indiferent de dimensiune sau formă, valorifică-ți la maximum baia cu un design atent studiat, care este ușor de montat.

Vopsea

Am creat o colecție de culori GoodHome, astfel încât să o poți găsi pe cea potrivită pentru tine și locuința ta.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360