Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
magnusson garantie pe viata

Erbauer

Erbauer a construit uneltele electrice pe care te poţi baza pentru a obţine rezultate profesionale an după an, câştigându-şi locul în trusa de unelte. Unelte fiabile care funcţionează foarte bine pentru a performa.

Uneltele electrice Erbauer nu sunt pentru prezentare. Facem bormaşini care sunt puternice pentru găurit. Ferăstraie care sunt grozave pentru tăiat. Rindele care sunt excelente pentru netezit. Înţelegeţi ideea. Le fabricăm pentru a-şi găsi locul în orice trusă de unelte deoarece sunt rezistente. Tehnologie fiabilă, solidă, fără bătăi de cap. Oricare ar fi lucrarea de executat, acestea te ajută să o termini.

Fiabile, durabile, rezistente

Un singur aculumator – mai multe unelte
ÎŢI ASIGURĂ PUTEREA ŞI FLEXIBILITATEA PENTRU A PERFORMA

Tenologie fiabilă, solidă, fără bătăi de cap. Unelte de 18 V fără fir, care funcţionează foarte bine, toate alimentate cu un singur acumulator puternic litiu-ion.

Incepe cu
adaugă unelte eletrice
sau unelte pentru grădină