MENIU

VOPSEA OSKAR BETON 2.5 L ROŞU

Cod Brico: 135569 Cod EAN: 5946062012016
10100 Lei/buc
40.40 Lei / l
Magazin: Brăila
Disponibilitate
5 bucățiStoc actualizat în data de 22.10.2018 12:45

Descarcă manual PDF

Descriere produs

Cantitate: 2.5 litri;
Culoare: roşu;
Utilizare: pentru decorarea suprafeţelor din beton, asfalt supuse unui trafic lejer sau normal (garaje, ateliere, subsoluri, terase, marcaje rutiere), la interior şi exterior;
Diluabil în procent de/ cu: 5 - 10%;
Temperatură de lucru: 5 - 25 °C;
Număr straturi de aplicare: 1- 2;
Timp de uscare: 24 h

Caracteristici / detalii tehnice

Vopseaua OSKAR DIRECT PE BETON este o vopsea ce are la bază răşină acrilică, pigmenţi, solvenţi organici, aditivi.

Caracteristici principale: aderenţă bună la suport, are proprietăţi de antialunecare, rezistenţă bună la intemperii şi abraziune, uscare rapidă, rezistenţă bună la combustibili, uleiuri minerale, apă şi sare; are o foarte bună putere de acoperire şi o culoare pură cu rezistenţă foarte bună la razele solare.

Aplicare: vopseaua OSKAR DIRECT PE BETON se aplică cu pensulă, rolă sau prin pulverizare. Înainte de utilizare produsul se omogenizează foarte bine. Produsul se aplică în 1-2 straturi în funcţie de puterea de acoperire. Suportul trebuie curăţat în prealabil de praf, impurităţi, grăsimi, uleiuri. Suportul trebuie să fie uscat, umiditate maximă de 2%. De asemenea, se recomandă ca suportul să fie cât mai neted posibil. Temperatura minimă de aplicare este de 5°C pentru suprafaţa de bază şi aerul înconjurător la punerea în operă şi în timpul uscării. Temperatura suportului trebuie să fie cu cel puţin 3°C peste temperatura punctului de rouă.

OSKAR DIRECT PE BETON conţine elemente inflamabile şi volatile. La punerea în operă şi depozitare trebuiesc luate măsurile de protecţia muncii corespunzatoare produselor peliculogene pe bază de solvenţi. Se interzice contactul cu pielea, iar după utilizare mâinile se spală cu apă şi săpun. În cazul lucrului în camere închise se interzice aplicarea produsului în apropierea surselor de foc deschis sau scântei electrice. Fumatul în apropierea recipienţilor cu produs este interzis. Se interzice, de asemenea, deversarea în instalaţii, în canalizare.

Vopseaua OSKAR DIRECT PE BETON se depozitează la temperaturi cuprinse între +5 şi +30°C.

Alte produse din Vopsea specială pentru pardoseală