Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Oglinzi baie

Produse din categoria Oglinzi baie

Pagină
Pagină

La Brico Depot îți punem la dispoziție o gamă de produse care te vor ajuta să îți transformi baia într-o încăpere mult visată. În magazinele noastre ai la dispoziție produse moderne pentru amenajarea băii, astfel încât să te bucuri de momentele tale de relaxare într-o cadă plină cu spumă și lumânări parfumate. Când vine vorba de amenajare, un rol important îl joacă oglinda sau chiar oglinzile pe care le alegi să le montezi pentru a-ți oferi un plus de confort atunci când petreci timp în baie.

La Brico Depot beneficiezi de o gamă largă de oglinzi, de la branduri precum GoodHome și Sanitop:

  • Oglindă dreptunghiulară
  • Oglindă cu formă diferită – atipică să-i spunem, pentru un design inedit
  • Oglindă rotundă
  • Oglindă cu finisaj mat
  • Oglindă cu finisaj lucios

Oglinda este un accesoriu indispensabil oricărei locuințe, iar cea din baie contribuie la crearea unui colțișor plăcut în care îți petreci o mare parte din timp pentru a te aranja și îngriji.

Oglinzile comercializate de Brico Depot sunt de calitate, oferă durabilitate în timp și sunt ușor de curățat. O mare parte dintre acestea sunt prevăzute cu iluminare prin halogen sau LED pentru ca atunci când te privești în oglindă să te poți vedea cât mai clar.

În plus, pe lângă oglinzile de perete, la Brico Depot găsești și oglinzi agățătoare, telescopice și pivotante, care pot fi poziționate în direcția pe care ți-o dorești. În funcție de cum pătrunde lumina naturală în baie, te vei putea uita în oglindă fără probleme. Fiind de dimensiuni mici, acest tip de oglinzi sunt ușor de poziționat oriunde ai nevoie.

De asemenea, în gama noastră de oglinzi, le mai găsești și pe cele prevăzute cu dulăpior, extrem de practice și utile pentru depozitarea produselor pentru îngrijirea personală, precum cremele, pasta de dinți sau parfumurile tale.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360