Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Prosop hartie tip V

de la
800
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

  • Specificatii: Prosoape pliate in V celuloza Eco Natural (Celuloza aceasta branduita “Eco Natural” este extrasa din cutiile tetrapak (de suc, lapte, etc), cea mai mare parte vine din loturile de cutii returnate/respinse. Este o celuloza naturala, asa cum e ea, fara chimicale nocive, fara microorganisme, fara inalbitori), 21x21cm, 2 straturi, 190 buc/pac, certificare FSC, fara food contact, certificare Eco Label

Cod EAN: 6422465023495

Produsul Prosop hartie tip V face parte din Accesorii baie, secțiunea Baie. Vezi mai multe produse similare în Savoniere, dispensere și pahare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.