Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Vopsea lavabila satinata alba good home pentru baie 2.5 l

de la
3350
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Tip de produs: Vopsea pentru baie Cantitate pachet: 1 Tip pachet: Individual Greutate produs: 2,9 kg Culoare: Alb pur şi strălucitor Grupă de culoare: Alb Finisaj: Satin Compoziţie: Emulsie acrilică Lavabilă: Formulă lavabilă Miros: Redus Acoperire: 30m² Acoperire per litru: 12m²/l Timp de uscare la atingere: 30-120 min Interval de timp între două aplicări: 2-4 ore Pregătire amorsă/strat protector: Pregătire: Noua tencuială sau noul gips-carton trebuie să fie etanşat cu un agent de etanşare sau cu o amorsă potrivită. Suprafeţele vopsite trebuie să fie şlefuite, curate şi uscate. Trataţi mucegaiul cu un agent de curăţare a mucegaiului. Astupaţi toate găurile sau defectele cu un glet. În timpul şlefuirii, purtaţi o mască facială pentru a evita inhalarea prafului. Suprafeţe potrivite pentru aplicare: Curată și netedă Bază: Pe bază de apă Unealtă de aplicare: Pensulă sau trafalet Curăţarea uneltelor de vopsit: Cu apă Tip de recipient: Găleată Volum: 2,5 l Rezistă la mucegai: Rezistentă la mucegai Interior/Exterior: Interior Locaţie: Baie Clasificare VOC: Minimum (<3 g/l) Nivel de calitate al aerului interior: A+ Instrucţiuni de utilizare: Aplicare: Amestecaţi uşor înainte de utilizare. Aplicaţi utilizând o pensulă sau un trafalet, când temperatura este cuprinsă între 10 °C şi 30 °C. Acoperirea este de aproximativ 12 m2/L. Aplicaţi 2 straturi pentru rezultate optime. Reaplicaţi după 2-4 ore. Informaţii privind siguranţa: Conţine biocide 1, 2-benzizotiazol-3(2H)-onă (CAS 2634-33-5); 2-metil-2H-izotiazol-3-onă (CAS 2682-20-4) şi C(M)IT/MIT (3:1) (CAS 55965-84-9). Poate produce reacţii alergice. Dacă sunt necesare sfaturi medicale, păstraţi la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se utiliza numai în exterior sau într-o zonă bine ventilată. Purtaţi mănuşi şi îmbrăcăminte de protecţie. Este posibil ca suprafeţele din locuinţa dvs. să fi fost vopsite anterior cu vopsea pe bază de plumb. Trebuie acordată o atenţie specială la şlefuirea sau cojirea acestor suprafeţe. Nu utilizaţi recipientul gol pentru depozitarea alimentelor. Aveţi grijă atunci când transportaţi vopseaua. Păstraţi recipientul în poziţie verticală pentru a preveni vărsarea Adecvat: Tavan şi perete

Vopseaua pentru baie Good Home este ideală pentru pereţii şi tavanul băii. Finisajul cu luciu delicat este rezistent la pete şi mucegai. Nu recomandăm pentru zone cu contact direct prelungit cu apa, de exemplu, în cabine de duş.

Cod EAN: 3663602567851

Produsul Vopsea lavabila satinata alba good home pentru baie 2.5 l face parte din Vopsele, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Vopsele lavabile. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.