Vopsea lavabila interior, alba, 15 l + amorsa 4 l - Oskar Superweiss

Cod produs: 100863972
De la 31900lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Utilizare: pentru interior; Cantitate vopsea: 15 l; Cantitate amorsă: 4 l

Consumul specific mediu: 

-OSKAR SUPERWEISS BRILLIANT - 10mp/L/Strat - Valorile consumului sunt obtinute in situatia aplicarii vopselei cu trafaletul (rola) sau cu pensula.
-Amorsa (OSKAR AMORSA ZERO MUCEGAI) se poate aplica nediluat sau diluat cu apa pana la max.1:4, in functie de caracterul de absorbabilitate al stratului suport, regula de baza fiind ca dupa uscare  sa nu formeze pelicula (strat lucios); se vor efectua probe pe suprafete mici; dupa grunduire (amorsare), suprafata trebuie sa fie rezistenta la zgariere; daca nu s-a obtinut aceasta caracteristica se va mai aplica un strat. In cazul suprafetelor cu contraste mari sau capacitate diferita de absorbtie (pe aceeasi suprafata ipsos de modelaj si ipsos de constructie sau ipsos amestecat cu aracet) se recomanda ca amorsa aplicarea unei solutii formata din 1 parte OSKAR SUPERWEISS BRILLIANT WHITE, 1 parte grund (OSKAR AMORSA ZERO MUCEGAI) si 1 parte apa.  

Timp de uscare La 20 0 C si 65% umiditate relativa a aerului:

OSKAR SUPERWEISS BRILLIANT - 2-4 ore
OSKAR AMORSA ZERO MUCEGAI - 1-3 ore;

Beneficii: 
-Prezinta siguranta in exploatare; 
-Este usor de pus in opera; 
-Utilizare pentru vopsirea tuturor suprafetelor de baza minerale: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos inclusiv zidarii din caramizi uzuale, din BCA, azbociment, placi de ipsos, placi de gips-carton, beton si pe vopsitorii vechi rezistente.

Caracteristici: 
Aderenta deosebita la suport
Buna putere de acoperire
Se usuca fara adaosuri si fara pete. 

Pelicula de OSKAR SUPERWEISS BRILLIANT WHITE este continua, uniforma, mata, umple foarte bine porii, este permeabila la vapori de apa.

Produsul Vopsea lavabila interior, alba, 15 l + amorsa 4 l - Oskar Superweiss face parte din Vopsele, secțiunea Amenajari interioare. Vezi mai multe produse similare în Vopsele lavabile. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5946062014485
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România