Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Spor lac lemn mahon inchis 2.5L

de la
6200
lei/buc
24.8 lei / l
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Culoare: Mahon Inchis

Brand: Spor Lac protector colorat 3 in 1 pentru lemn NUMAR DE STRATURI: 2 METODE DE APLICARE: pensula, rola sau pulverizare PUTERE DE ACOPERIRE: 10 m2/L/strat TIMP DE USCARE: 24 ore la 20 grade Celsius Caracteristici: Excelenta protectie a lemnului la actiunea radiatiilor UV si a intemperiilor; Evidentiaza si protejeaza fibra naturala a lemnului; Culori rezistente în timp; Uşor de aplicat; Aderenţă bună la suport.

Cod EAN: 3800738523225

Produsul Spor lac lemn mahon inchis 2.5L face parte din Vopsele, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Vopsele pentru lemn și metal. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.