Solvent de uz tehnic, 1L • Roadmate

Cod produs: 101086155
De la 1100lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Împiedică înghețarea apei din rezervor prin intermediul solventului de uz tehnic oferit de Roadmate, produs ce conține în componența sa alcool etilic și izopropilic cu o concentrație minimă de 90%. Cu o densitate de 0.845, solventul Roadmate este folosit în același timp pentru activități variate, precum spălarea, degresarea și decaparea articolelor tehnice și electronice și, în funcția de solvent, pentru anumite vopseluri. Având această concentrație ridicată de alcool în compoziție și existând riscul major de explozie, se recomandă ca temperatura de utilizare în condiții optime a solventului Roadmate să fie cuprinsă între 0 și 30 de grade Celsius.

 

  • SPECIFICATII: Se utilizeaza ca atare pentru spalarea, degresarea si decaparea articolelor tehnice si a pieselor electronice, precum si ca solvent pentru vopsele specifice. De asemenea, acesta impiedica inghetarea apei din rezervor. Tip produs: Solvent de uz tehnic Brand: Roadmate Culoare: Mov

Produsul Solvent de uz tehnic, 1L • Roadmate face parte din Vopsele, secțiunea Amenajari interioare. Vezi mai multe produse similare în Diluanti si decapanti. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5948666003094
Brand Roadmate
Tip produs Solvent
Volum 1000 ml
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România