Comandă de cel puțin 300 de lei și poți câștiga unul dintre cele 30 de premii surpriză sau un telefon Samsung Galaxy A53 5G pe zi! Vezi regulament și înscrie-te aici. Spor la cumpărături!

Solvent de uz tehnic, 1L • Roadmate

Cod produs: 101086155
1200lei /buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 16 lei
Schimbarea magazinului poate modifica prețurile și stocurile

Descriere produs Solvent de uz tehnic, 1L • Roadmate

Descriere

Împiedică înghețarea apei din rezervor prin intermediul solventului de uz tehnic oferit de Roadmate, produs ce conține în componența sa alcool etilic și izopropilic cu o concentrație minimă de 90%. Cu o densitate de 0.845, solventul Roadmate este folosit în același timp pentru activități variate, precum spălarea, degresarea și decaparea articolelor tehnice și electronice și, în funcția de solvent, pentru anumite vopseluri. Având această concentrație ridicată de alcool în compoziție și existând riscul major de explozie, se recomandă ca temperatura de utilizare în condiții optime a solventului Roadmate să fie cuprinsă între 0 și 30 de grade Celsius.

 

  • SPECIFICATII: Se utilizeaza ca atare pentru spalarea, degresarea si decaparea articolelor tehnice si a pieselor electronice, precum si ca solvent pentru vopsele specifice. De asemenea, acesta impiedica inghetarea apei din rezervor. Tip produs: Solvent de uz tehnic Brand: Roadmate Culoare: Mov

Produsul Solvent de uz tehnic, 1L • Roadmate face parte din Vopsele, secțiunea Amenajari interioare. Vezi mai multe produse similare în Diluanti si decapanti. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Specificații tehnice

Specificații tehnice
EAN Code5948666003094
Greutate produs ambalat (kg)1.080000
BrandRoadmate
Tip produsSolvent
Volum1000 ml

Recenzii

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România