Comandă de cel puțin 300 de lei și poți câștiga unul dintre cele 30 de premii surpriză sau un telefon Samsung Galaxy A53 5G pe zi! Vezi regulament și înscrie-te aici. Spor la cumpărături!

Apa dedurizata 5L • Roadmate

Cod produs: 100984110
700lei /buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 16 lei
Schimbarea magazinului poate modifica prețurile și stocurile

Descriere produs Apa dedurizata 5L • Roadmate

Descriere

Protejează fierul de călcat preferat, prin utilizarea apei dedurizate în interiorul rezervorului de apă. Apa dedurizată este un lichid complex, care combate depunerile de calcar, un element care poate aduce daune ireparabile produsului electrocasnic. Întrebuințările acestui produs nu se opresc însă aici. Fiind ușor de folosit, apa dedurizată Roadmate este utilă într-un număr variat de situații, printre care: ajută la eliminarea calcarului din cadrul instalației de răcire a mașinii, acumulatorilor auto sau chiar pentru spălarea parbrizului. Mai mult, apa dedurizată Roadmate se poate utiliza la temperaturi cuprinse între 1 și 25 de grade Celsius.

 

  • SPECIFICATII: Produsul este potrivit pentru: acumulatori auto, instalatii de racire auto, solutii spalare parbrize, dar si pentru uz casnic: eliminare depuneri de calcar pe elementele de incalzire (fier de calcat), aparate electrocasnice. Tip produs: Apa dedurizata Brand: Roadmate Culoare: Transparent

Produsul Apa dedurizata 5L • Roadmate face parte din Vopsele, secțiunea Amenajari interioare. Vezi mai multe produse similare în Diluanti si decapanti. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Specificații tehnice

Specificații tehnice
EAN Code5948666002127
Greutate produs ambalat (kg)5.000000
BrandRoadmate
CuloareIncolor
Tip produsApa dedurizata
Volum5000 ml

Recenzii

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România