Apa dedurizata 1L • Roadmate

Cod produs: 100984109
De la 350lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Soluția optimă și rapidă pentru combaterea depunerilor de calcar din cadrul diferitelor zone aflate în preajma locuinței o reprezintă apa dedurizată, care permite eliminarea calciului și magneziului din apă. În această notă, apa dedurizată Roadmate se poate utiliza în interiorul rezervorului fierului de călcat, înlocuind astfel apa clasică, achiziționată din comerț. Mai mult, apa dedurizată se mai poate folosi în procesul de eliminare a calcarului din instalația de răcire a mașinii, acumulatorilor auto, precum și pentru spălarea temeinică a parbrizului. Se recomandă ca apa dedurizată Roadmate să fie utilizată la temperaturi cuprinse între 1 și 25 de grade Celsius.

 

  • SPECIFICATII: Produsul este potrivit pentru: acumulatori auto, instalatii de racire auto, solutii spalare parbrize, dar si pentru uz casnic: eliminare depuneri de calcar pe elementele de incalzire (fier de calcat), aparate electrocasnice. Tip produs: Apa dedurizata Brand: Roadmate Culoare: Transparent

Produsul Apa dedurizata 1L • Roadmate face parte din Vopsele, secțiunea Amenajari interioare. Vezi mai multe produse similare în Diluanti si decapanti. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5948666001410
Brand Roadmate
Culoare Incolor
Tip produs Apa dedurizata
Volum 1000 ml
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România