Grund anticoroziv pentru metal Danke, 0.7 l

Cod produs: 100872948
De la 1850lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Este un grund avand la baza rasini alchidice, solventi organici, sicativi si aditivi, utilizat pentru protectia suprafetelor din metal.

Este utilizat pentru acoperirea suprafetelor noi, precum si pentru repararea suprafetelor care au mai fost vopsite. Elementele caracteristice principale sunt: putere buna de acoperire, aderenta buna, uscare rapida, duritate buna, rezistenta buna la intemperii, la lovire, zgariere si socuri. Dupa pregatirea corespunzatoare a suportului prin sablare, curatire mecanica, degresare, desprafuire, se aplica prin pensulare sau pulverizare intr-un strat la interior si 2 straturi la exterior. Contine elemente inflamabile si volatile. La punerea in opera si depozitare trebuie luate masurile de protectia muncii corespunzatoare produselor peliculogene pe baza de solvent. Se interzice contactul cu pielea, dupa utilizare mainile se spala cu apa si sapun. Caracteristici: producator: Deutek tip: Grund Danke produs: grund anticoroziv pentru metal destinatie: interior, exterior aspect: lichid vascos, omogen densitate: 1.33 g/cm3 interval de acoperire: 8 h consum specific: 100 ml/mp capacitate: 0.7 l tip suprafata: metal.

Produsul Grund anticoroziv pentru metal Danke, 0.7 l face parte din Vopsele, secțiunea Amenajari interioare. Vezi mai multe produse similare în Grunduri si amorse. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5946062008545
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România