Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Grund anticoroziv pentru metal Danke, 0.7 l

Cod EAN: 5946062008545
Share
de la
1500
lei/buc
20 lei / l
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Cantitate
-
+
Rezervă acum și ridică în max. 4 ore lucrătoare
* schimbarea magazinului poate modifica prețurile și stocurile

Este un grund avand la baza rasini alchidice, solventi organici, sicativi si aditivi, utilizat pentru protectia suprafetelor din metal.

Este utilizat pentru acoperirea suprafetelor noi, precum si pentru repararea suprafetelor care au mai fost vopsite. Elementele caracteristice principale sunt: putere buna de acoperire, aderenta buna, uscare rapida, duritate buna, rezistenta buna la intemperii, la lovire, zgariere si socuri. Dupa pregatirea corespunzatoare a suportului prin sablare, curatire mecanica, degresare, desprafuire, se aplica prin pensulare sau pulverizare intr-un strat la interior si 2 straturi la exterior. Contine elemente inflamabile si volatile. La punerea in opera si depozitare trebuie luate masurile de protectia muncii corespunzatoare produselor peliculogene pe baza de solvent. Se interzice contactul cu pielea, dupa utilizare mainile se spala cu apa si sapun. Caracteristici: producator: Deutek tip: Grund Danke produs: grund anticoroziv pentru metal destinatie: interior, exterior aspect: lichid vascos, omogen densitate: 1.33 g/cm3 interval de acoperire: 8 h consum specific: 100 ml/mp capacitate: 0.7 l tip suprafata: metal.

Produsul Grund anticoroziv pentru metal Danke, 0.7 l face parte din Vopsele, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Grunduri și amorse. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Acoperire 10 20 mp
Timp uscare 12h