Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Solutie pentru indepartarea ruginii Feruginol, 1 l, POLICOLOR

de la
2500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Este o solutie pe baza de acizi, saruri anorganice, agenti tensioactivi, solventi organici si aditivi. Se utilizeaza pentru indepartarea ruginii si fosfatarii suprafetelor metalice in vederea aplicarii unui sistem de vopsitorie, formand un strat protector impotriva ruginii.

Inainte de a deschide recipientul se agita in vederea omogenizarii.

In cazul unor straturi superficiale de rugina se aplica cu pensula sau se imerseaza suportul metalic in lichid daca dimensiunile acestuia permit. In cazul unor zone grosiere de rugina si grasimi se impune in prealabil curatarea mecanica a ruginii.

Dupa fosfatare, se spala suprafata cu apa din abundenta pentru indepartarea eventualelor urme de acizi si saruri. Grunduirea se face in maxim 2 ore de la spalarea si uscarea suportului. Caracteristici:

producator: Policolor

produs: Feruginol

aspect: lichid omogen, transparent, fara impuritati mecanice

culoare: usor galbui

densitate: 1.02-1.15 g/cm3

capacitate: 1 l

ambalare: ambalaj din plastic

temperatura de punere in opera: 12-30 °C

depozitare: spatii uscate, bine ventilate, neexpuse radiatiilor solare, caldurii si intemperiilor, la temperaturi cuprinse inte15-30 °C in absenta oricaror surse de aprindere.

Cod EAN: 5946036004634

Produsul Solutie pentru indepartarea ruginii Feruginol, 1 l, POLICOLOR face parte din Vopsele, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Diluanți și decapanți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.