Solutie pentru indepartarea ruginii Feruginol, 1 l, POLICOLOR

Cod produs: 100873060
De la 2800lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Este o solutie pe baza de acizi, saruri anorganice, agenti tensioactivi, solventi organici si aditivi. Se utilizeaza pentru indepartarea ruginii si fosfatarii suprafetelor metalice in vederea aplicarii unui sistem de vopsitorie, formand un strat protector impotriva ruginii.

Inainte de a deschide recipientul se agita in vederea omogenizarii.

In cazul unor straturi superficiale de rugina se aplica cu pensula sau se imerseaza suportul metalic in lichid daca dimensiunile acestuia permit. In cazul unor zone grosiere de rugina si grasimi se impune in prealabil curatarea mecanica a ruginii.

Dupa fosfatare, se spala suprafata cu apa din abundenta pentru indepartarea eventualelor urme de acizi si saruri. Grunduirea se face in maxim 2 ore de la spalarea si uscarea suportului. Caracteristici:

producator: Policolor

produs: Feruginol

aspect: lichid omogen, transparent, fara impuritati mecanice

culoare: usor galbui

densitate: 1.02-1.15 g/cm3

capacitate: 1 l

ambalare: ambalaj din plastic

temperatura de punere in opera: 12-30 °C

depozitare: spatii uscate, bine ventilate, neexpuse radiatiilor solare, caldurii si intemperiilor, la temperaturi cuprinse inte15-30 °C in absenta oricaror surse de aprindere.

Produsul Solutie pentru indepartarea ruginii Feruginol, 1 l, POLICOLOR face parte din Vopsele, secțiunea Amenajari interioare. Vezi mai multe produse similare în Diluanti si decapanti. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5946036004634
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România