Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Email crem 2.5L • Casabella

de la
5080
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Culoare: RAL1015 Crem

Brand: Casabella Email lucios pentru orice tip de suprafata NUMAR DE STRATURI: 2 METODE DE APLICARE: pensula sau rola PUTERE DE ACOPERIRE: 13 m2/L/strat TIMP DE USCARE: 22 ore uscare totala la 230C Caracteristici: lemn / metal/ zidarie Luciu durabil; Uscare rapida; Nuante RAL stralucitoare; Putere mare de acoperire; Aderenta buna pe suprafate din lemn, metal sau zidarie; Rezistenta foarte buna la uzura.

Cod EAN: 5946036044357

Produsul Email crem 2.5L • Casabella face parte din Vopsele, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Vopsele pentru lemn și metal. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.