Dragi clienți, programul magazinelor noastre în această perioadă este 8-16 de luni-sâmbătă și 9-16 duminică, cu excepția magazinului Orhideea București, care are un program restrâns 8-14 de luni-sâmbătă, 9-12 duminică. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Amorsa Dulux pentru tavane, 2.5 l, culoare alb

Cod EAN: 5904078206690
Share
de la
6900
Lei/buc
27.60 Lei / l
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Cantitate
-
+
Rezervă acum și ridică în max. 4 ore lucrătoare
* schimbarea magazinului poate modifica prețurile și stocurile

Amorsa pentru tavane Dulux, 2.5 l, culoare alb

Repară şi pregăteşte tavanul. Această formulă cu grad mare de opacitate nu doar acoperă crăpăturile într-un singur strat, ci şi împiedică reapariţia acestora şi oferă un finisaj cu uscare rapidă pentru stratul superior.

 

Caracteristici / detalii tehnice
 • Tip de produs: Amorsă
 • Culoare: Alb
 • Bază: Pe bază de apă
 • Miros: Scăzut
 • Substrat: Tencuială şi plăci tavane
 • Volum: 2,5 l
 • Tip de recipient: Tub de plastic
 • Greutate produs: 3,3 kg
 • Acoperire: până la 8 m2/l
 • Număr de straturi: 1
 • Aplicare: Interior

 

Pregătirea suprafeţei: Suprafeţele trebuie să fie compacte, omogene, fără praf, fără straturi organice, curate, uscate şi fără material defectuos. Îndepărtaţi complet straturile de adezivi şi var. Uniformizaţi suprafaţa cu hârtie abrazivă fină şi îndepărtaţi praful. Îndepărtaţi denivelările şi crăpăturile suprafeţei cu un material de umplere adecvat, apoi uniformizaţi şi şlefuiţi. Suprafeţele prăfuite şi cu grad mare de absorbţie trebuie amorsate cu amorsă grund de stabilizare Dulux. Curăţaţi suprafeţele cu ciuperci cu un şpaclu, apoi utilizaţi un fungicid adecvat. Pentru a obţine cele mai bune rezultate, utilizaţi un trafalet scurt (de până la 5 mm, 3/16").

Instrucţiuni de utilizare: Amestecaţi bine produsul înainte de utilizare. Utilizaţi la o temperatură între + 10°C şi + 28°C şi o umiditate relativă sub 80%. Aplicaţi în cantitate generoasă şi uniformă pe trafalet sau pensulă. Întindeţi vopseaua bine pentru a obţine un strat uniform, asigurându-vă că toate oglinzile sunt acoperite cu vopsea. Evitaţi întinderea vopselei pe o suprafaţă prea mare - stratul va fi prea subţire. Stratul este uscat după 2-3 ore. Dacă este necesar, aplicaţi încă un strat după 24 de ore. Finisaţi cu stratul final de vopsea după 2-3 zile de la aplicarea produsului. Tencuielile proaspete trebuie vopsite după 3-4 săptămâni de la aplicare.

Instrucţiuni de întreţinere: curăţaţi uneltele în apă caldă.

Produsul Amorsa Dulux pentru tavane, 2.5 l, culoare alb face parte din Vopsele, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Grunduri și amorse. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.