Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet tencuiala fina, 180 mm • Diall

de la
2000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Trafaletul pentru tencuială fină de la Diall este alegerea potrivită pentru tine, atunci când ai de renovat. Acesta se poate folosi atât la vopsirea peretelui, cât și a tavanului. Are o rolă fina, care poate fi spălată la nevoie și o dimensiune de 180 mm. Acesta este rezistent în timp, se mânuiește ușor și se lucrează rapid cu el. În același timp, are și o calitate bună, iar prețul său este unul foarte accesibil. Marele său plus fiind acela că are și un mâner ergonomic care nu îți va aluneca din mână.

 

Avantaje şi beneficii

Mâner ergonomic

Ușor de manevrat

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 180
  • Material: Spumă
  • Pentru: Tencuială

Cod EAN: 3663602953371

Produsul Trafalet tencuiala fina, 180 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.