Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet tencuiala, 180 mm • Diall

de la
2200
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Trafaletul pentru tencuială de la Diall este cea mai bună alegere pentru tine, dacă ai în plan lucrări de renovare. Acesta se poate folosi la vopsirea perețilo și a tavanului, în interior, dar și la exterior, deoarece are o bună rezistență. Rola sa este din spumă și are un mâner ergonomic care îți va mai ușura din muncă, fiind confecționat din polipropilenă și cauciuc. În plus, se poate spăla ori de câte ori e nevoie. Astfel că vei obține o finisare uniformă și te vei bucura în voie de schimbarea pe care ai adus-o casei tale.

 

Avantaje şi beneficii

Mâner ergonomic

Ușor de manevrat

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Diametru rolă (mm): 75
  • Lățime rolă (mm): 180
  • Material: Spumă
  • Pentru: Tencuială

Cod EAN: 3663602953340

Produsul Trafalet tencuiala, 180 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.