Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet spuma, 65 mm • Diall

de la
1280
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Dacă ești în căutarea unui trafalet ușor de mânuit, atunci alege-l pe cel de la Diall. Acesta este eficient pentru utilizarea vopselele fluide, are o precizie bună, cu ajutorul căreia vei putea obține finisarea dorită. El poate fi folosit în locurile mai greu accesibile, fiind simplu de lucrat cu el. Calitatea lui te va surprinde, iar datorită materialului din care este alcătuit va rezista mai mult timp. Dimensiunea sa este de 65 mm și are un mâner ergonomic util pentru tine. După utilizare îl poți spăla fără să îți faci griji.

 

Avantaje şi beneficii

Mâner ergonomic

Ușor de manevrat

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 65
  • Material: Spumă
  • Pentru: Vopsele lucioase pe bază de apă

Cod EAN: 3663602952985

Produsul Trafalet spuma, 65 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.