Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet spuma, 100 mm • Diall

de la
1800
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Trafaletul din spumă, oferit de cei de la Diall, este unealta perfectă pentru utilizarea vopselelor fluide pe suprafețele netede, obținând un finisaj precis. Marele avantaj îl constituie mânerul ergonomic pe care îl deține, astfel că vei putea zugrăvi ore bune cu el fără să simți vreo durere la încheietura mâinii. În plus, nu îți va aluneca din mână în timpul lucrului. Dimensiunea lui este de 100 mm și are un material textil confecționat din spumă poliesterică. Pe de altă parte, mânerul este tratat cu polipropilenă și TPR.

 

Avantaje şi beneficii

Mâner ergonomic

Ușor de manevrat

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 100
  • Material: Poliester
  • Pentru: Vopsele lucioase pe bază de apă

Cod EAN: 3663602952961

Produsul Trafalet spuma, 100 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.