Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet poliester, 180 mm • Diall

de la
1300
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Aspectul vizual al dormitorului se poate schimba rapid, prin zugrăvirea tavanului și a pereților, cu ajutorul unei vopsele pe bază de apă sau ulei și cu trafaletul Diall, cu dimensiunea fibrelor din poliester de 180mm. Finisajul final atins va fi spectaculos și unic, datorită aderenței bune dintre trafalet și vopsea cu suprafața de lucru. Stratul de vopsea aplicat cu acest trafalet Diall este omogen și precis, fără impurități, imperfecțiuni sau dâre inestetice. Un beneficiu inedit al mânerului este posibilitatea de atașare la un mâner suplimentar înălțător, fapt ce ajută la mascarea imperfecțiunilor din locurile greu accesibile.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 180
  • Material: Poliester
  • Pentru: Vopsele pe bază de apă sau ulei

Cod EAN: 3663602952602

Produsul Trafalet poliester, 180 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.