Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet poliester, 180 mm • Diall

de la
850
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Trafaletul Diall conține fibre de culoare albă, este fabrica din poliester și are dimensiunea de 180mm. Este capabil să acopere într-un stat omogen orice suprafață de lucru, indiferent de dimensiune, precum tavanul sau peretele. Ușor de manevrat datorită mânerului ergonomic și compact, trafaletul Diall își poate mări considerabil dimensiunea și raza de acțiune, prin atașarea unui mâner adițional prelungitor, astfel încât zugrăvitul se va încheia mai repede. Ideal pentru utilizarea în interiorul sau exteriorul casei, trafaletul Diall are înălțimea totală de 6 cm și se poate reutiliza la nevoie, dacă este spălat după fiecare lucrare încheiată.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 180
  • Material: Poliester
  • Pentru: Vopsele pe bază de apă sau ulei

Cod EAN: 3663602953197

Produsul Trafalet poliester, 180 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.