Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet poliamida, 230 mm • Diall

de la
4300
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Dacă te-ai hotărât că tavanul din baie are nevoie de o schimbare rapidă, poți apela cu încredere la trafaletul Diall, ale cărui fibre din poliamidă cu dimensiunea de 230mm sunt compatibile cu orice tip de vopsea, pe bază de apă sau ulei. Întrucât mânerul ergonomic și practic al acestui trafalet Diall se poate atașa mai departe unui alt mâner prelungitor, zugrăvitul va deveni un proces confortabil și plăcut, deoarece poți ajunge până în cele mai ascunse colțuri fără probleme. Mai mult, în timpul vopsirii, fibrele de poliamidă nu stropesc, nu lasă dâre inestetice și aplică vopseaua într-un strat uniform.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 230
  • Material: Poliamidă
  • Pentru: Vopsele pe bază de apă sau ulei

Cod EAN: 3663602952862

Produsul Trafalet poliamida, 230 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.