Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet poliamida, 230 mm • Diall

de la
2800
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Ai remarcat că peretele din bucătărie și tavanul din baie nu se potrivesc, așa că poți opta pentru un trafalet oferit de Diall, compatibil cu majoritatea tipurilor de vopsea pe bază de ulei sau apă. Zugrăvește cu spor aceste suprafețe plate, trafaletul fiind compus din fibre de poliamidă de 230mm, care aplică vopseaua într-un strat uniform de la prima încercare, nu stropesc și nu lasă dâre inestetice în urmă. Mânerul acestui trafalet Diall vine cu un plus de utilitate, pentru că se poate atașa la un alt mâner telescopic, a căruit înălțime poate ajunge până în cele mai greu de accesat unghiuri.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 230
  • Material: Poliamidă
  • Pentru: Vopsele pe bază de apă sau ulei

Cod EAN: 3663602953227

Produsul Trafalet poliamida, 230 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.