Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet poliamida, 180 mm • Diall

de la
2400
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Perfect pentru aplicarea unui singur strat gros și omogen de vopsea pe suprafețe de dimensiuni medii sau mari, acest trafalet oferit de Diall conține fibre din poliamidă de 180mm, care nu stropesc în timpul utilizării și au o aderență bună în contact cu vopseaua. Fie că este vorba de peretele din sufragerie sau de tavanul din bucătărie, acest trafalet de la Diall maschează rapid imperfecțiunile, prin intermediul mânerului compact și ergonomic, fabricat din polipropilenă, material care asigură rezistența în timp. Mai mult, greutatea produsului este redusă, datorită aluminiului din componență, astfel încât se poate atașa unui mâner prelungitor.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 180
  • Material: Poliamidă
  • Pentru: Vopsele pe bază de apă sau ulei

Cod EAN: 3663602952848

Produsul Trafalet poliamida, 180 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.