Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet poliamida, 180 mm • Diall

de la
2600
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Maschează imperfecțiunile sau dă un nou ton casei tale, prin aplicarea unor culori inedite pe tavan sau perete, cu ajutorul trafaletului de la Diall, cu dimensiunea fibrelor de 180mm. Mânerul din polipropilenă este ușor, ergonomic și compact, se poate manevra fără griji, iar pentru a mări pasul de lucru, acesta se poate atașa unui alt mâner prelungitor, astfel încât poți atinge cele mai îndepărtate unghiuri. Pentru a refolosi trafaletul Diall mai mult timp, fără a fi nevoie de unul nou, se recomandă curățarea temeinică cu un solvent pe bază de apă, apoi spălarea cu apă caldă și detergent.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 180
  • Material: Poliamidă
  • Pentru: Vopsele pe bază de apă sau ulei

Cod EAN: 3663602953203

Produsul Trafalet poliamida, 180 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.