Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet vopsea alchidica, 100 mm • Diall

de la
1400
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Dacă ești în căutarea unui trafalet cu un preț avantajos, cei de la Diall îți pun la dispoziție trafaletul pentru vopsea alchidică cu dimensiunea de 100 mm. Acesta are un finisaj precis pe suprafețe netede, iar rola sa este pe bază de vopsea. Pe lângă asta, mai are și un mâner ergonomic care te va ajuta să nu îți alunce din mână atunci când lucrezi, materialul rolei fiind fabricat din mohair cu fibră de 4 mm. Trafaletul se poate folosi atât în interior, cât și la exterior. Raportul calitate-preț este unul foarte bun.

 

Avantaje şi beneficii

Mâner ergonomic

Ușor de manevrat

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 100
  • Material: Mohair cu fibră
  • Pentru: Vopsele pe baza de ulei

Cod EAN: 3663602953111

Produsul Trafalet vopsea alchidica, 100 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.