Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet tencuiala fina, 180 mm

de la
2000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Adu o schimbare în casa ta și alege trafaletul pentru tencuială fină, care are dimensiunea de 180 mm. Acesta nu doar că te va ajuta să dai culoare camerei, ci va oferi pereților și o finisare cât mai structurată. Rola sa este confecționată din microfibră și are un mâner ergonomic ce nu îți va putea aluneca din mână. Totodată, rola poate fi spălată și înainte și după folosire. Este rezistentă și își va păstra forma mai mult timp. Calitatea trafaletului este foarte bună și, în același timp, prețul extrem de accesibil.

 

Avantaje şi beneficii

Mâner ergonomic

Ușor de manevrat

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 180
  • Pentru: Tencuială

Cod EAN: 3663602461968

Produsul Trafalet tencuiala fina, 180 mm face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.