Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet pentru pardoseala, 250 mm • Diall

de la
2850
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Pardoseala va căpăta un aspect cu totul nou, odată ce va fi vopsită cu ajutorul trafaletului din nailon de la Diall, compatibil cu o varietate de vopsele existente pe piață. Ușor și confortabil, mânerul acestui trafalet asigură o manevrare rapidă și fără efort, în timp ce perii calitativi de nailon acoperă într-un strat omogen suprafața de lucru, fără a lăsa dâre inestetice sau fire de păr în urmă. Mai mult, în timpul folosirii, se recomandă ca trafaletul Diall să fie ținut pe o tăviță specială sau în interiorul vopselei, pentru a împiedica eventualele accidente.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 250
  • Material: Nailon
  • Pentru: Vopsea

Cod EAN: 3663602953418

Produsul Trafalet pentru pardoseala, 250 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.