Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet mini spuma, 65 mm • Diall

de la
700
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Maschează imperfecțiunile peretelui din camera de zi sau schimbă culoarea tavanului din dormitor cu ajutorul ustensilei de zugrăvit oferite de Diall, un mini trafalet, cu lungimea fibrelor din spumă de poliester de 65mm. Chiar dacă dimensiunea fibrelor este redusă, nu înseamnă că precizia de aplicare a vopselei scade, din contră, aplică vopseaua într-un strat omogen, de la prima încercare. Practic și comod, mânerul din polipropilenă se menține în timp în aceeași formă, nu ruginește și se poate atașa la un alt mâner telescopic. Trafaletul Diall se păstrează curat după fiecare utilizare, prin curățarea cu un solvent pe bază de apă, apoi spălat cu apă caldă și detergent.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 65
  • Material: Poliester
  • Pentru: Vopsea

Cod EAN: 3663602953005

Produsul Trafalet mini spuma, 65 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.