Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet mini spuma, 150 mm • Diall

de la
1600
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Acest mini trafalet din spumă Diall face diferența în cadrul zugrăvitului, datorită aderenței bune și a aplicării vopselei pe orice suprafață de lucru într-un strat uniform, de la prima încercare. Înainte de folosire, se recomandă ca trafaletul cu fir din spumă din poliester să fie lăsat la înmuiat în apă, apoi eliminat cu grijă excesul, pentru o aplicare fină și precisă. Ideal pentru zugrăvirea pereților și tavanului, trafaletul Diall se poate atașa la un alt mâner telescopic, pentru a putea acoperi rapid și colțuri greu accesibile. Acest trafalet cu dimensiunea de 160 mm conține un mâner fabricat din polipropilenă.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 150
  • Material: Poliester
  • Pentru: Vopsea

Cod EAN: 3663602953050

Produsul Trafalet mini spuma, 150 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.