Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet mini spuma, 100 mm • Diall

de la
1000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Cu un finisaj precis oferit pe toate suprafețele plate, fără imperfecțiuni, acest trafalet oferit de Diall este compus din spumă de poliester, are înălțimea totală de 4.5 cm și poate fi utilizat în interiorul sau exteriorul casei. Mânerul compact și ergonomic al trafaletului Diall poate fi adaptat pe un mâner telescopic prelungitor, este ușor ca greutate și rezistă pentru un timp îndelungat, datorită polipropilenei din compoziție. Trafaletul mini Diall trebuie ținut în timpul pauzelor doar pe o tăviță specială sau în vopsea, pentru a evita cauzarea accidentelor.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 100
  • Material: Poliester
  • Pentru: Vopsea

Cod EAN: 3663602953036

Produsul Trafalet mini spuma, 100 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.