Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet, 100 mm • Diall

de la
1150
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Trafaletul din poliester produs de Diall este ideal pentru interiorul fiecărei camere, întrucât rola din poliester are o putere mare de acoperire, asigurând un finisaj omogen și precis. Ușor de manevrat datorită mânerului ergonomic și compact de 102 cm, acesta asigură confort și rapiditate în timpul aplicării, este precis și nu alunecă. Ideal pentru tavan sau perete, trafaletul Diall este disponibil în două variante de culori (albastru și negru), are o lungime totală de 290 mm, perii rolei au dimensiunea de 12 mm și pot fi folosiți pe suprafețe netede, seminetede sau aspre.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 100
  • Lungime mâner (cm): 10
  • Material: Poliester
  • Pentru: Vopsea

Cod EAN: 3663602952619

Produsul Trafalet, 100 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.