Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet, 230 mm • Diall

de la
4800
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Trafaletul oferit de Diall are o dimensiune a mânerului de 23 cm, asigură o aplicare omogenă a vopselei pe bază de emulsie asupra suprafețelor dorite din interiorul casei, precum tavan sau pereți. Fibrele din microfibră de 230 mm sunt calitativi, solizi și elastici, nu stropesc produs în jur, nu lasă dâre inestetice și se comportă exemplar pe suprafețele de lucru. Trafaletul Diall este disponibil în două variante de culoare, alb sau gri, cadrul cu role al sistemului este compatibil cu mânerele care au un adaptor tip push-fit, iar în componența sa se regăsește o sârmă de aluminiu, ce asigură o greutate redusă a produsului.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 230
  • Lungime mâner (cm): 23
  • Material: Microfibră
  • Pentru: Vopsele pe bază de emulsie

Cod EAN: 3663602952800

Produsul Trafalet, 230 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.