Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet, 230 mm • Diall

de la
2950
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Prin intermediul trafaletului de la Diall se pot acoperi suprafețe plate sau denivelate de dimensiuni mari, precum tavanul sau peretele. Acesta este compatibil doar cu vopsea pe bază de apă. Întrucât calitatea firelor din componență este importantă pentru a nu rămâne peri pe suportul de lucru, fibrele trafaletului Diall sunt confecționate din poliester, acoperă într-un strat omogen suprafața vizată și poate fi refolosit de multe ori, în cazul în care este întreținut corespunzător. Dimensiunea mânerului ergonomic și compact este de 23 cm și poate fi montat pe mânere prelungitoare pentru a aplicare mai facilă și rapidă.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 230
  • Lungime mâner (cm): 23
  • Material: Poliester
  • Pentru: Vopsele pe bază de apă

Cod EAN: 3663602952688

Produsul Trafalet, 230 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.