Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Trafalet, 180 mm • Diall

de la
3450
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Culoarea din casă poate fi schimbată imediat, prin zugrăvirea pereților și tavanului, cu ajutorul unei vopsele calitative și a trafaletului cu fibre din microfibră de la Diall, accesoriul care va face diferența la finalul lucrării. Ușor de manevrat, acest trafalet beneficiază de un mâner fabricat din polipropilenă, ceea ce asigură confort și rapiditate în momentul aplicării, nu alunecă și poate fi utilizat pentru proiecte de amenajare în interior sau exterior. Perii din microfibră aplică un strat fin și omogen pe suprafața dorită, nu stropesc și sunt rezistenți la soluții agresive.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Trafalet
  • Lățime rolă (mm): 180
  • Material: Microfibră
  • Pentru: Vopsea

Cod EAN: 3663602952787

Produsul Trafalet, 180 mm • Diall face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.